4752 orig23 آیا با مصرف غذاهای کم کالری عمر انسان افزایش میابد؟

یک فرضیه تکاملی در BioEssays جدید بیان می کند که انجام رژیم غذایی بسیارکم کالری می تواند در موش های آزمایشگاهی سبب طول عمر طولانی تر در آن ها گردد. پژوهشگران چندین دهه است که بیان کردهاند که محدودیت کالریکی می تواند شیوع بیماری های وابسته به افزایش سن را از قبیل سرطان کمتر کند و در نتیجه طول عمر را بیشتر کند. در واقع می توان گفت که محدودیت کالریکی موجب افزایش چرخه سلولی و سازوکارهای ترمیمی در بدن می گردد. محققین UNSW در یک تئوری جدید اثر محدودیت کالریکی را در حیوانات نشان دادند. این حیوانات در اثر دریافت کم غذا، مواد مغذی را بیشتر در سلول های خود انباشته می کردند. نکته اساسی در این فرضیه این است که اثرات دریافت کم غذا در حیوانات ثابت شده است، یعنی در محیط آزمایشگاهی نشان داده شده است. به نظر می رسد که محدودیت رژیم غذایی در محیط آزمایشگاهی می تواند بیماری های مرتبط با افزایش سن را کاهش دهد. علاوه بر این محدودیت کالریکی موجب افزایش میزان چرخه سلولی و سازوکارهای ترمیمی در بدن می شود. این فرضیه در حیوانات وحشی صحت دارد. این حیوانات با خوردن غذای کمتر، مواد مغذی بیشتری را در سلول های خود و برای استفاده ذخیره می کنند. افزایش چرخه سلولی میزان تخریب و سرطانی شدن شدن سلول ها را کاهش می دهد. محققین در تلاشند تا این فرضیه را به زندگی انسان  نیز تعمیم دهند تا شاید بتوان از بروز بسیاری از بیماری های وابسته به سن و از مهم ترین آن ها یعنی سرطان پیشگیری کرد.

عسل درمانی؛ بخوانید:   بانوان و حجم دهنده سینه با استفاده از وکیوم

منبع-http://www.yourdoctor.ir